Behandlingar

Fasciabehandling är en behandling av fascia/bindväv med maskin.

Med hjälp av harmoniska pulserande vågrörelser lösgörs bindväv som klibbat ihop. Fascia/bindväv är som ett nätverk utan början och slut. Den omsluter muskler leder och skelett, till organ och celler. När fashian klibbar ihop eller blir inflammerad får vi ont och svårt att röra oss normalt.

För vem? För alla med spända muskler men särskilt bra för dig med kronisk värk, hälsporre, tennisarmbåge, hallux valgus, karpaltunnelsyndrom, fibromyalgi, ryggskott, whiplashskada och mycket mer.



Behandlingen utförs EJ på Gravid kvinnor.

En massage anpassad för dig som är gravid. Tack vare en specialanpassad madrass har du möjligheten att få ligga på mage, oavsett storlek och avnjuta en avslappnande massage med härliga eteriska oljor. Forskning visar att du, genom att använda massage regelbundet under graviditeten, minskar din oro, sänker stresshormonerna och har färre komplikationer under förlossningen och tiden efter att du fött.

30 och 45 min har 50 kr student- och pensionärsrabbat


Klassisk massage passar bäst för dig som har spända och stela muskler. Det är en djupgående behandling med fokus på muskelavslappning men kan även ges som en mer avslappnande massage.

Lymfmassage kan hjälpa dig att avlägsna slaggprodukter som lagrats och även hjälpa kroppen att hålla ett jämnare näringsflöde. Blockeringar kan uppstå i lymfsystemet pga alla miljögifter som numera finns i riklig mängd, men också pga intag av mediciner, stress, felaktig andning, rökning, för lite vätskeintag och dåliga matvanor. Genom massage stimuleras lymfmotoriken i lymfbanorna så att de pumpar fram lymfvätskan snabbare samt löser upp lymfstockningar i vävnaderna, vilket ger en friskare och smidigare vävnad. Lymfmassagen ser till så att vätska och slagg förs bort.

5 x 90 min i tät följd, rekommenderas om du vill göra en ordentlig storstädning. Gärna med 1 veckas mellanrum.

Kallas även Regndroppsteknik, regndroppsmassage, regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Det är en underbar form av medicinsk aromaterapi. En väldoftande, utrensande och avstressande behandling där terapeutiska eteriska oljor från Young Living används.

Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, kan bl a stärka din hälsa, din hormonbalans, ditt immunförsvar, din sömn och hjälpa kroppen att läka effekterna av stress. Ofta lindras en hel del rad problem på samma gång. Doften från oljorna påverkar även sinnet och har en avstressande och humörhöjande inverkan.
De eteriska oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därmed är regndroppsteknik också en välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

För att få bra resultat bokar du 3 sessioner i följd, helst inom 2 veckor. Hur lång tid mellan varje behandling är individuellt och beror på vilka besvär du har.

SPA-Massage (Aromamassage)

30, 45 och 60 min har 50 kr student- och pensionärsrabbat



SPA-Massage (Aromamassage)


Spamassage (Aromamassage) - Rygg, nacke, axlar. Detta är en härligt avslappnande massage som ges med vana händer och behaglig terapeutisk olja. Det är en mjuk och skön massage, men där det behövs blir den mer djupgående, Denna massage passar alla, även om man t ex har värk i kroppen. Så om du har kronisk värk så som fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage bra då den anpassas efter dina behov. Denna massage är både fysiskt och mentalt lugnande och avslappnande och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv.

Till denna massage används ekologiska avslappnande, balanserande och upphöjande oljor från YoungLiving.



Hot Stone Massage


En helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Här används de varma stenarna dels för utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen. Värmen i kombination med aromaoljor gör att man kan komma längre in i muskeln och ändå uppleva massagen behagligt avslappnande och skön.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta bassaltstenar/lavastenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, minskar stress, är renande och ger ny kraft och energi!

För dig som har specifika besvär eller värk i till exempel axlar, nacke, rygg & höft och så vidare.
Behandlingen anpassas utifrån ditt behov och dina förutsättningar.

Boka gärna en längre behandling om det är din första gång hos mig.
45 min passar bäst vid smärtlindring och återbesök.

Vänligen beskriv lite kort om varför du söker hjälp vid bokning.